Gastenboek voor feedback

Bestrating en schutting

Datum: 19-02-2018 | Door: Ad van de Vijver

Voor het herstraten van 145 m2 bestrating rond ons huis en het plaatsen van een representatieve schutting zochten we een vakman waar we de gewenste kwaliteit aan konden toevertrouwen.
Michel van GBF bestratingen is zo'n vakman. Hij straalt enthousiasme voor z'n vak uit, hanteert eerlijke prijzen en komt alle afspraken na. En is bijzonder klantvriendelijk.
We zijn erg tevreden over het resultaat dat hij samen met Adriaan heeft neergezet. Een vakman waar je op kunt bouwen, we bevelen hem van harte aan.

Vakwerk!

Datum: 30-09-2017 | Door: Michel van Sluijs

Wanneer je een goede stratenmaker zoekt voor een faire prijs hoef je echt niet verder te zoeken. Michel reageert snel op mail, denkt mee en zoekt met jou naar de beste oplossingen. Onze oprit is geheel volgens afspraak door Michel en Lesley snel en vakkundig gelegd; zelfs een stukje meerwerk was voor deze toppers geen probleem. Deze mannen verstaan hun vak; aanrader!

bestrating tuin

Datum: 02-09-2017 | Door: Sander Filius en Anneke van Os

Michel en Lesley hebben onze tuin snel, vakkundig en mooi aangelegd. Ze hebben goed en vakkundig advies gegeven. We waarderen de inspanningen die ze geleverd hebben.
Een echte aanrader: echte vakmannen die hun vak serieus nemen en verstaan.
We zijn heel blij met het eindresultaat en kunnen nu lekker genieten van onze tuin! Heel hartelijk dank!
Sander en Anneke

Tuinbestrating

Datum: 09-07-2017 | Door: Sebastiaan en jaella

In 1 woord SUPER!
Snelle service, meedenken 110% vakmanschap.
Daniel en michel hebben bij ons de tuin bestraat omnabij 70m2 met borders binnen anderhalve dag!
Het ligt super , en omdat ze zelf graag door wilde werken om het af te hebben ging er zelfs nog wat van de prijs af! Dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Ik zou elk familielid , buurman, oude kennis , achter neef van me tante dit iedereen aanraden!!
Daniel en michel, super bedankt !!

klasse!

Datum: 17-05-2017 | Door: Ad

Terras van zo'n 50 m2 (deels opnieuw) bestraat door Michel en Daniël. Prima gedaan. Ben er zeer blij mee. Relaxte gast die Michel, heeft veel inzicht, ervaring, niks is teveel, meedenkend. Ben blij dat ik op zijn site terecht kwam. Kan hem van harte aanbevelen!!!

aanleg terras

Datum: 25-01-2017 | Door: landgoed Huis ten Dorp

Gisteren zijn Michel en Lesley geweest om een wildverband terras aan te leggen bij het vakantiehuis. Alles super netjes afgewerkt voor onze gasten. Snel en vakkundig werk geleverd, top jongens!! Bedankt.

Groetjes,

Arjo en Petra. www.huistendorp.nl

Bestrating achtertuin en kunstgras

Datum: 05-08-2016 | Door: Stephanie Verhoek

Michel, Lesley en natuurlijk Ferron hebben echt topwerk geleverd!
Duidelijke afspraken, vakwerk, hele harde werkers en ook nog eens heel vriendelijk.

Bedankt voor het gave resultaat en mooie verhalen!


Aanleggen terras

Datum: 10-07-2016 | Door: Wim Timmermans

Omdat ik zelf niet vaak op Walcheren ben, was de afspraak voor het vernieuwen van het terras helemaal via internet gegaan. Dit brengt risico's met zich mee, maar GBF is de afspraken voor 100% nagekomen en heeft keurig werk geleverd. Michel had daarbij ook een goed oor voor mijn vragen en wensen en was servicegericht. Ik zou ze voor een volgende klus zo weer vragen.

Bestraten van de achtertuin

Datum: 07-06-2016 | Door: Pascal en Nicole

Bedankt voor het leggen van ons nieuw terras en het opnieuw zetten van de schutting.

Het ziet er allemaal heel netjes uit, we zijn er heel blij mee.

Pascal & Nicole

Terras bestraten en zitkuil

Datum: 06-06-2016 | Door: Pieterse

Snelle reactie, snelle en duidelijke offerte/prijsafspraak, goed advies (oa waar je spullen aan te schaffen en nog met korting ook), snel ingepland, en doen wat je zegt/zeggen wat je doet en nog méér! Meer dan tevreden met jullie werk en met het resultaat (Michel en Wesley in dit geval). Toffe gasten ook. Aanbevelingen kunnen niet uitblijven!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht