FAQ

garantie op de bestrating.
Klik hier om het antwoord te openen .

Hier kunnen we kort over zijn ja dit krijgt u .Schade ontstaan door weersinvloeden valt hier helaas niet onder ,maar ook hier voor bieden wij een passende oplossing. Stukken uit tegels weggeslagen dient u zo spoedig mogelijk te melden bij ons het kan niet zo zijn dat u dit na drie maanden nog kan declareren omdat dit al veel sneller in het oog zal vallen als het inwassen van de tegels zo,n beetje klaar is "Dus Meld  Dit Zo Snel Mogelijk" dan kunnen wij dit repareren. 

Helaas komt het voor dat er auto s worden geplaatst op de  nieuwe oprit die net is bestraat het advies was omdit een aantal dagen niet te doen en soms word dit advies helaas genegeerd begrijpelijk of niet begrijpelijk houd u hier even rekening mee. 

 

 

 

Facturen regels in 2020

Omdat wij garantie geven op ons werk dient u uw factuur toch in binnen de aangegeven tijd volledig te betalen in 2020. Afgelopen jaren is het toch een aantal keren gebeurd dat facturen gedeeltelijk werden betaald terwijl de klus wel volledig werd uitgevoerd en soms zaten hier voor ons materialen onkosten bij. Ook is het voorgekomen (wel in overleg) dat de klant na zijn vakantie de gemaakte klus pas betaalde. Dit is niet handig om als bedrijf met openstaande facturen te zitten en brengt een hoop werk en onrust mee en leveranciers moeten ook op tijd weer worden betaald. Onze garantie daar staan wij voor en hebben alles keurig netjes afgehandeld als dit nodig was leest u daarom het gastenboek dus danig door omdat de feedback naar ons bedrijf een graadmeter van vertrouwen moet zijn. Ook die ene klant die minder te spreken was over het werk hebben wij gewoon laten staan en dit kan en mag want iedereen mag zijn eigen mening uiten. Facturen die niet of gedeeltelijk worden betaald vanaf 2020 in of na hun betalings termijn zullen met 50,00 worden beboet en verhoogd wegens administratie kosten en rente verlies wij willen dit liever niet maar zijn genoodzaakt deze regels vast te leggen en uit te voeren.

Contact

Gbf-klassebestratingen

gbfbestrating@gmail.com

oranjenassaustr 49
*Arnemuiden
*4341GB

* De Kamp 17
* Moddergat
* 9142VA

+31.0655754092

Doorzoek de website

Facebookpagina GBF-klassebestratingen.

Portfolio

Referentie #1

Dit is een beschrijving van het referentie voorbeeld. Je kan het bewerken of verwijderen.

Referentie #2

Dit is een beschrijving van het tweede referentie voorbeeld.

© 2023 GBF-klassebestratingen.nl te Arnemuiden

Mogelijk gemaakt door het GBF-team ( ;