Samenwerking

 
 

Het samenwerken begint al bij ons zelf en veel klanten vragen dan ook waarom de telefoon niet meteen naar Michel doorgeschakeld word.Hier kan ik kort een antwoord op geven omdat Michel dan steeds weer een telefoon moet beantwoorden terwijl hij aan het werk is.De klant betaald dan ook de tijd dat er verbeld word en dit is iets wat gbf-klassebestratingen niet wil. Dus altijd word het zakennummer thuis bemand en afspraken worden genoteerd en doorgegeven aan Michel. Dit kan misschien voor u wel eens irritant zijn maar graag uw begrip hier voor want alle tijd en aandacht is er nu voor werk van de klant en gbf-klassebestratingen wil van deze regel niet afwijken.

 

            

Samenwerking met Collega s.

 

Omdat soms de afstand te ver is om bepaalde klussen aan te pakken . Zijn wij gaan samenwerken met vrienden/collegas  soms verwijzen wij onze klanten door om toch snel te kunnen in springen in bepaalde behoeftes en of ontwerpen van hun tuin .De klant is nu eenmaal bezig met de verandering van tuin,terras,oprit,en wil dit ook zo snel mogelijk klaar hebben .

 

Daarom dat wij aan u voorstellen mbschuttingen.nl 

 

Een jong en dynamisch bedrijf dat uitblinkt in > schuttingen,overkappingen ,en blokhutten , dit kan bezorgd maar ook geplaatst worden .

 

                    

 Klikt u op de foto,s om uit te vergroten .Klik op het logo om op de website te komen voor info .

 

Aqua-zeeland en Aquariumplantenshop                 

 

Bij een keuze maken van een nieuwe tuinaanleg ontstaat bij veel klanten het idee om een visvijver aan te laten leggen . Vaak heeft men geen idee wat daar precies bij komt te kijken... en al helemaal niet wat voor materialen hier voor gebruikt moeten worden .Op zich is een vijver kant en klaar te bestellen  in de grote bouwmarkten en kan een ontwerp  met een tuindeskundige het zij bestrater worden besproken over de aanleg. Tja en als het dan eenmaal klaar is wat moet er dan in zo,n vijver komen .Welke "vissen"welke "planten"en wat voor "voeding" dit zijn allemaal vragen waarbij men wel een beetje hulp kan gebruiken en gelukkig hebben wij hier over geweldige informatie. Aqua-zeeland  is waar u terrecht kan voor al uw vragen eigenaar Stefan legt u alles uit over de keuze en aanschaf  voor vissen in een vijver . Plus de aquariumplantenshop (waarvan hij ook eigenaar is) kan Stefan ook u informeren over wat u aan planten u beter kan  gaan gebruiken tevens kunt u hier gelijk terrecht voor vissen voeding,medicijnen, TL verlichting,led verlichting echt voor alles kunt u hier terrecht en dit is aangenaam en prettig .aquariumplantenshop.nl  Aqua-Zeeland.nl  .

 

 

Aquqa-zeeland

Eijkenweg 7

4451HV Heinkenszand 

Mobiel +31(0)625336775

Vast  + 31(0)113-851390

Mail info@aqua-zeeland.nl 

 


 

 

 

 

 

 

Contact

Gbf-klassebestratingen

gbfbestrating@gmail.com

oranjenassaustr 49
*Arnemuiden
*4341GB

* De Kamp 17
* Moddergat
* 9142VA

+31.0655754092

Doorzoek de website

Facebookpagina GBF-klassebestratingen.

Portfolio

Referentie #1

Dit is een beschrijving van het referentie voorbeeld. Je kan het bewerken of verwijderen.

Referentie #2

Dit is een beschrijving van het tweede referentie voorbeeld.

© 2023 GBF-klassebestratingen.nl te Arnemuiden

Mogelijk gemaakt door het GBF-team ( ;