Alles om een Vijver in de tuin aan te leggen

31-01-2016 10:52

 

Als u van plan bent om een vijver in de tuin aan te leggen zijn er verschillende mogelijkheden. Een eenvoudig vijvertje kan al gemakkelijk met behulp van vijverfolie aangelegd worden. Maar u kunt er ook voor kiezen om een voorgevormde vijver in de tuin te plaatsen. Voorgevormde vijvers bieden een aantal voordelen tegenover het gebruik van vijverfolie voor het aanleggen van een vijver in de tuin.

 
 

Voorgevormde vijverbakken zijn meestal gemaakt van stevig polyethyleen, een materiaal dat uitermate geschikt is voor vijvers. De bakken kunnen in de tuin ingegraven worden en zijn beschikbaar met een inhoud van 90 t/m 1500 liter.

 

Er kan een waterval in de vijver geplaatst worden wat zorgt voor een zacht en kalmerend geluid van water dat bijvoorbeeld over de keien stroomt. Een waterval in de vijver geeft een mooi accent en kan tegelijkertijd voor meer zuurstof in het water zorgen.

 

Bij tuinsjop.nl vindt u praktisch alles wat u nodig heeft voor het aanleggen en onderhouden van uw vijver. Naast de folie en de voorgevormde bakken ook alle benodigde aansluitmaterialen, filters, pompen, UVC-apparaten en vijververlichting. Daarnaast zijn er producten te vinden als waterbehandelingsmiddelen,  tuingereedschap en verder al het overige voor de tuin.

 
                                                                        
                                                                    

Contact

Gbf-klassebestratingen

gbfbestrating@gmail.com

oranjenassaustr 49
*Arnemuiden
*4341GB

* De Kamp 17
* Moddergat
* 9142VA

+31.0655754092

Doorzoek de website

Facebookpagina GBF-klassebestratingen.

Portfolio

Referentie #1

Dit is een beschrijving van het referentie voorbeeld. Je kan het bewerken of verwijderen.

Referentie #2

Dit is een beschrijving van het tweede referentie voorbeeld.

© 2023 GBF-klassebestratingen.nl te Arnemuiden

Mogelijk gemaakt door het GBF-team ( ;