Eelco de Boer

21-02-2013 08:48

Aangezien onze  website heel goed draait willen wij toch onder eigen domein naam verder gaan . Dit niet om webnode maar meer voor de google zoekmachine en de vindbaarheid maar hoe pak je zoiets nu aan zonder je vertrouwde bezoekers te verliezen ? Deze vraag kon ik via mijn facebook stellen aan onze Nederlands grootste seminar trainer Eelco de Boer .

 

Over Eelco de Boer .

 

Eelco is al meer dan 10 jaar actief op het internet en in het bezit van honderden website,s. Inmiddels al meer dan 10 ebooks achter zijn naam staan Eelco geeft trainingen en seminars  aan beginnende  en gevorderde ondernemers .In de loop der jaren heeft Eelco zoveel trainings materiaal opgebouwd dat een seminar aan te raden is voor elk nieuw startende ondernemer .Een website/winkel starten houd niet in dat u gelijk gaat verdienen via het internet hier gaat nog een hele hoop aan vooraf .Om winst te gaan maken en u goed voor te bereiden op een beginnende internet bedrijf kijkt u eens op Eelco zijn site winst.nl "want goed voorbereiden is het halve werk"

 

Maar goed om even terug te komen op mijn vraag "domein onder eigen naam zonder verlies bezoekers" kreeg ik van  Eelco op video een antwoord op mijn vraag . Dit leek mij een grappig en goed idee om u even mee te laten kijken, want ook een stratenmakers bedrijf op het internet heeft goede info nodig .

 Pagina open in een nieuwe window > klikt op de link aub > www.youtube.com/watch?v=G54Ni1b-HpI&feature=youtu.be

Contact

Gbf-klassebestratingen

gbfbestrating@gmail.com

oranjenassaustr 49
*Arnemuiden
*4341GB

* De Kamp 17
* Moddergat
* 9142VA

+31.0655754092

Doorzoek de website

Facebookpagina GBF-klassebestratingen.

Portfolio

Referentie #1

Dit is een beschrijving van het referentie voorbeeld. Je kan het bewerken of verwijderen.

Referentie #2

Dit is een beschrijving van het tweede referentie voorbeeld.

© 2023 GBF-klassebestratingen.nl te Arnemuiden

Mogelijk gemaakt door het GBF-team ( ;